NYHETER - HVA ER LAIV? - VÅRE LAIVER - STULAARIA - BILDER - FORUM - OM FANTASY INLAIV - BLI MEDLEM - LOGG INN

Eksperimentet

Fantasy InLaivs julebord 2006

Igjen er det juletider og mediekonsernet CBT-Norge og CBT-TV med O'Cradle-familien i spissen er midt i julestria. Snøen ligger tykt og det plystres julesanger i korridorene. Som alltid i desember snakkes det om den årlige teambuildingsturen som pleier å finne sted rundt disse tider. Turen vil også antakeligvis inkludere det beryktede julebordet, som alltid blir det store samtaleemnet for resten av året. Her ser alle de ansatte hverandre i nye lys, som pleier å føre til litt av hvert...

Noe nytt har skjedd denne høsten. Tony Messing, O'Cradle familiens store rival, har laget sitt eget TV-selskap, Mess-TV, og begynner å hale innpå seertallene til CBT-TV. Det begynner å bli desperate tider og noe må gjøres. Alle venter på invitasjonen til teambuildingen, som grunnet omgivelsene, garantert kommer til å bli arrangert for å få opp motivasjonen til kamp hos de ansatte. Invitasjonen har imidlertid ikke kommet, men for noen dager siden dukket det opp en umerket CD med en invitasjon i form av et lydspor i postkassen til alle de ansatte, og alle regner med at det bare er et av Bernhard O'Cradles sprell.

Denne laiven følger opp Fantasy InLaivs julebord for 2005, Kanapé, Arsenikk og Begjær ("Den store såpeoperalaiven"). Den vil være basert på intrigespill og god julebordsånd. Etter laiven blir det en skikkelig afterlaiv som tjener rollen som Fantasy InLaivs julebord 2006.

Vil du være med på en uforglemmelig aften med såpe, mysterier og intriger, etterfulgt av et julebord du ikke vil gå glipp av? Vær velkommen!


Hva?

Eksperimentet: Fantasy InLaivs julebord 2006. En minilaiv med intriger, makt, bakvasking, og ikke minst mysterier, etterfulgt av et julebord du sent vil glemme!

Hvem?

Du, og ca. 45 andre laiv- og mysteriesugne spillere!

Når?

6. januar 2007 (!).

Hvor?

Tonsenhagen Velhus, Oslo.

Pris?

250 kroner for ikke-medlemmer, 200 for medlemmer i 2006. Medlemsskap koster kroner 50 / år, de som melder seg inn i forbindelse med julebordet blir medlemmer ut 2006. For dette får du mat i gruppas standard, alkoholfri drikke under laivens gang og ikke minst en spennende kveld.

Påmeldingsfrist?

20. desember.

Betalingsfrist?

30. desember.

Arrangører

Rikke Haakenstuen, Ann-Kristin Sigde, Rolf Tommy Næss, og Martin Andresen.

Kontakt

post@fantasyinlaiv.no eller fantasy ILs forum på laiv.org

Roller og rolleønsker

Det er svært få valg hva gjelder rolleønsker i påmeldsingsskjemaet til denne laiven. Dette er bevisst, og vi garanterer ikke at folk får det de ønsker seg. Vi håper dette i større grad er forståelig når laiven varer 4-6 timer enn når det er en lengre affære. Når det er sagt skal vi selvsagt gjøre vårt beste for å oppfylle alle ønsker. :)

Ellers

Laiven er til en viss grad en fortsettelse av forrige års julebord, med en viktig vri vi ikke vil røpe. Forvent imidlertid ikke å få spille samme rolle som på Kanapé, Arsenikk og Begjær, dette er det svært få som vil få gjøre. Verdenen og spillestilen vil dere derimot kanskje kjenne dere igjen i. :) Laiven er alkoholfri. På afterlaiven kan de som ønsker og er over atten år ta med drikkevarer.

Påmelding

Meld deg på ved å bruke påmeldingsskjemaet under. Påmeldinger uten bilde vil ikke bli behandlet, da dette er svært viktig for kompendiene og hjelper enormt på forberedelsene for alle spillerne.

Nyheter Rollene er nå sendt ut! Hvis du ikke har mottatt rollen din, eller hvis du har spørsmål til rollen din eller kompendiet, ta kontakt på post @ fantasyinlaiv . no

Betalingsfristen har nå gått ut! De av dere som ikke har betalt bør gjøre dette snarest. Godt nyttår fra Fantasy InLaiv

Vi gleder oss til en spennende aften!Meny