NYHETER - HVA ER LAIV? - VÅRE LAIVER - STULAARIA - BILDER - FORUM - OM FANTASY INLAIV - BLI MEDLEM - LOGG INN

Kanapé, Arsenikk og Begjær

Fantasy InLaivs julebord 2005

Du er herved invitert inn i en verden av forviklinger, drama, mord, begjær, og alt som hører med i en såpeoperaverden.

Den 7. januar avholdes Fantasy InLaivs julebord atter en gang. Denne gangen er vi fanget i selskap hos mediakongen Sir Jean O'Cradle. Du har sikkert lest en av hans aviser, sett en av hans tv-kanaler eller hørt slagord som "der det skjer, før det skjer" for en av hans kampanjer. Han avholder nå sin årlige nyttårsgalla, med venner og bekjente fra fjern og nær. Dette er de mektiges selskap som ingen vil gå glipp av. Vil du?

Mord, mat og såpe står på tapeten når vi hjertelig ber deg inn i såpeoperans forviklede verden, sprudlet opp med elementer av mordmysterie. Med komiske og sterke karakterer som du kanskje vil dra kjensel på fra tv, forventer vi en minnerik aften. Vi snakker familiedrama på HØYT NIVÅ!

Feiringen startes opp med den såpeoperainspirerte minilaiven, som tar oss med ut i natten. Deretter vil selve julebordet skyte fart og ta oss med til tidlig morgen. En feiring du ikke vil gå glipp av.

Settingen er såpeopera, med en dryss av mord-mysterie. som betyr at vi oppfordrer dere til å sjekke ut div. internasjonale såpeserier for inspirasjon. det vil dukke opp karakterer fra kanskje nettopp de seriene du ser.


Laiven er alkoholfri, men det er ikke julebordet som følger etter. Dere må selv ta med drikkevarer til nattens fest, som vi kommer til å låse inn under laivens gang. Alt av utstyr som skal brukes under laiven skal godkjennes av arrangørene. Hvis noen tas i å være faktisk beruset under spill, eller bruke "truende" utstyr ikke godkjent av IL'ene, vil personen bli bortvist fra lokalene til laivslutt.

Vi ønsker oss en laiv med mye spenning og intriger, men uten mye brutal vold. Ta ikke lett på det å dø, skulle noe slikt hende vil du ikke få ny rolle, og må vente til laiven er over.

Vi regner med ca 45 deltakere på laiven. Ikke vent til siste liten med påmelding, da dette kan bety at du ikke får rolle. Vi har kun de 45 rollene allerede fastslått.

Dette er ikke en "tullelaiv", men rollene er korte og forholdsvis stereotypiske. Dette er for å sikre at folket og arrangørene kan ha en festlig kveld uten FOR mye press ( vi skal jo ha det gøy og). Se på denne opplevelsen som en mulighet til å granske sider av laiv du kanskje ikke har møtt før, og hjelp oss skape en "såpeopera" verdig frustrerte husmødre!


Hva?

Fantasy InLaivs julebord 2005: Kànape, Arsenikk og Begjær. En minilaiv med intriger, såpe, makt, bakvasking, mord og mysterier, etterfulgt av et julebord du sent vil glemme!

Hvem?

Du, og ca. 55 andre laiv- og såpeinteresserte mennesker!

Når?

7. januar 2006 (!).

Hvor?

Tonsenhagen Velhus.
Pris?

250 kroner for ikke-medlemmer, 200 for medlemmer i 2005. Medlemsskap koster kroner 50 / år.For dette får du mat i gruppas standard, alkoholfri drikke under laivens gang og ikke minst en fortryllende kveld i såpens verden.

Påmeldingsfrist?

2. desember.

Betalingsfrist?

9. desember.

Arrangører

Ann-Kristin Sigde, Rolf Tommy Næss, Alexander Orby, Rikke Haakenstuen og Martin Andresen.

Kontakt

post@fantasyinlaiv.no eller fantasy ILs forum på laiv.org


Vi gleder oss til å koke såpe med deg!Meny