NYHETER - HVA ER LAIV? - VÅRE LAIVER - STULAARIA - BILDER - FORUM - OM FANTASY INLAIV - BLI MEDLEM - LOGG INN

StyretLeder Rolf Tommy Næss

Rolf Tommy Næss startet sin laiv-karriere på Aspresa 4 sommeren 2000. Tommy var den som, sammen med en annen, startet Fantasy InLaiv, Laivforeningen fra Mørkeste Oslo, i 2000. Dette var hovedhjernen bak Fantasy ILs verden Stulaaria og vår første laiv, Det Siste Gildet i 2003. Du har kanskje sett han som Mørkalvkongen på Menegas Valg og Gladitorial eller Nokan-prest på Aspresa 5?

Sitat som ork på Aspresa 4: "Jeg si gode ord: Vi leve til vi dø!"

Send mail til Tommy

Økonomi- og nettansvarlig Martin Andresen

Martin kom inn i Fantasy IL før Det Siste Gildet, og ble på kort tid en av hovedarrangørene, med lite søvn, stress og det som hører med. Hans spesialitet er systematisering av Tommys rot og kritisering av alskens ideer. Martins første laiv var Vargh 3: Solnedgang. Du kjenner han kanskje som Grev Alfenius Kardin fra Vargh IV, leiesoldatdesertør på Jakten på Repratros, eller mørkalvmagikeren Narlich på Gladitorial? Martin sitter i Arbeidsutvalget i Hyperion N4F. Ellers ble han nestens kjendis da han gikk seg bort under en laiv og fikk 60 mann og 2 politihelikoptre ut i skauen på jakt...

Send mail til Martin

Styremedlem Ann-Kristin Sigde

Ann-Kristin, blant venner kalt Millen, har vært med i Fantasy IL siden sin debut som laiver på Aspresa 5 i 2003. Millen er hovedansvarlig for maten på Fantasy InLaivs laiver, og skal av den grunn ha all honnør for å holde hodet kaldt når laivstart nærmer seg og mørket faller på. Millen er vettskremt for orker i mørket - hva kan det komme av?

Send mail til Millen

Styremedlem Alexander H. Orby

Alexander har vært med i Fantasy IL siden tiden før Det Siste Gildet. Under vår første laiv var han så elskverdig å steppe inn når vi trengte det som mest, i ukene før laiven. Alexander har en umenneskelig lite behov for å sove, og ble noe av redningen for en stakkars førstegangsarrangørgruppe som ikke hadde klart å tenke over alt som egentlig må gjøres før en laiv. Etterhvert gikk han bare under kjælenavnet Slaven - et navn han forøvrig lystrer enda.

Send mail til Alex

Styremedlem Daniel Winsvold

Daniel har deltatt på alle laiver i Fantasy InLaivs regi, og steppet også inn som arrangør under Stulaaria 1 - Bryllupet, hvor han gjorde en kjempeinnsats for blant annet stemningsgrupperingen Ferdafolket. Han begynte som laiver på Aspresa 5, selv om han (ikke uvanlig) lå syk store deler av laiven. Ellers har han deltatt på Skygger over Tåkeheimen, Nybrott, Skjebnetime på Nordafjell og en rekke andre laiver.

Send mail til Daniel

Styremedlem Rikke Haakenstuen

Rikke har vært med i Fantasy InLaiv lenge, og var med å arrangere både Det Siste Gildet og Stulaaria 1, men har ikke blitt valgt inn i styret før nylig. Hun skal ha all honnør for effektiv og intensiv rolleskriving til julebordslaiven Kanapé, Arsenikk og Begjær. Ellers har hun deltatt på Nexus, Aspresa 5 og flere andre laiver.

Send mail til RikkeTilbake